Zoeken
  • Mrs.AlwaysRight

Jaspers


Door een miscommunicatie met Restaurant Sinne terechtkomen op een geweldig plekje...En waarom kende ik Restaurant Jaspers nog niet?

Waar het interieur hier echt wel een kleine update kan gebruiken heb ik over de kwaliteit van de gerechten alleen maar lof..Traditioneler dan zijn buurman Sinne maar prachtig gecombineerde smaken en oprechte aandacht maakt dat je hier een heerlijke avond geniet. Restaurant Jaspers zou wel wat meer in de spotlights mogen worden gezet maar anderzijds kan je hier in tegenstelling tot veel restaurant nog gewoon terecht zonder ver van te voren te moeten reserveren en dat is tegenwoordig van onschatbare waarde!

#RestaurantSinne #Jaspers #Klassiek #Amsterdam

0 keer bekeken

Contact? E-mail mij via Mrs@AlwaysRight.nl.

© 2015 Mrs. Always Right. All rights reserved. Proudly created by The Marketing Company.