Zoeken
  • Mrs.AlwaysRight

FG Food Labs


Nu heb ik eerder al eens het enorme genoegen gehad om bij FG aan tafel te mogen dus dit keer wilden we naar FG Food Labs.

En wat een geweldige locatie, de Rotterdamse Hofbogen. Sfeervol interieur en een fantastische vibe! Wij namen het tasting menu van 5-gangen en wat een heerlijke traktatie is dit. Het ene gerecht nog mooier en smaakvoller dan het ander en allemaal begeleidt met zeer mooie wijnen. Nu is Rotterdam voor mij wat uit de richting maar het was wederom een feestje waar ik mezelf zeker nog een paar ik op ga(of laat;) trakteren.

#FG #FGFoodLabs #Rotterdam #retsaurant #Hofbogen #Diner #michelin

0 keer bekeken

Contact? E-mail mij via Mrs@AlwaysRight.nl.

© 2015 Mrs. Always Right. All rights reserved. Proudly created by The Marketing Company.