top of page

Weekendje Amsterdam met de praktijk..


In het voorjaar kreeg ik een leuke aanvraag van een tandartsenpraktijk uit het zuiden van het land. Zij wilde met de praktijk een tweetal dagen vertoeven in onze hoofdstad en hoe leuk dat ze mij via Google hebben vonden en direct het vertrouwen wilde geven om dit tot in de puntjes voor hen te regelen.

Ze hebben gelogeerd in Hotel De Hallen waar ik een prettige samenwerking mee heb en buiten het feit dat het een zeer leuk hotel is hebben ze een goed restaurant om te lunchen en een trainingsruimte wat beide aspecten waren die op een en dezelfde locatie gerealiseerd diende te worden. En aangezien de meeste mensen Amsterdam ervaren vanaf het water heb ik ervoor gekozen om de hoogtepunten op de fiets te bekijken. Met een privé gids je op persoonlijke wijze laten bijpraten bij een waterig zonnetje om daarna een heerlijk glas wijn in de bar van het hotel te nuttigen is een fijne manier om het nuttige met het aangename te verenigen. Als afsluiting een diner bij Hotel De Goudfazant in Amsterdam Noord was een schot in de roos....

 


Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page