top of page

Market St. Helena Californië


Nu staat Amerika niet bekend om zijn culinaire uitspattingen..en dat klopt! Maar tijdens onze trip langs de Westcoast hadden wij een stop in Nap Valley voor wine tasting maar wat is een wine tasting zonder lekker eten. Gaat in mijn optiek hand in hand. Voor de lunch gereden naar St. Helena want daar zit restaurant Market. Wij hadden een voortreffelijke rosé en daarbij kleine hapjes om te delen met de tafel als oesters, verrukkelijke crabcake, lobster rolls en mosselen. De sfeer zeer relaxed en volop maar niet vervelende aandacht van de bediening. Ik adviseer je deze te onthouden als je de richting van de Westcoast opgaat.

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page