top of page

The Bougainville Experience


Volgens mij is het geen geheim meer dat ik gek ben op luxe hotels met mooie dan wel goede restaurants..En wat tot een kleine decennia terug enkel in het buitenland de normaalste zaak was zijn ook wij nu hier in Amsterdam niet anders meer gewend. Mijn laatste bezoek was dan ook aan Hotel TwentySeven. Dit prachtige pand op de Dam waar onderin de Koninklijke Industrieele Groote Club gevestigd zit heeft zich een decadent suite hotel doen herrijzen.

Mooie ruime kamers met dikke luxe stoffen, hi-tech apparatuur en een service die geen grenzen kent.

In dit luxe hotel vind je Restaurant Bougainville.

De stijl van het restaurant is een soort chique herenkamer en de kleine opzet maakt het met de huiselijke riante banken en stoelen tot een comfortabele en gemoedelijke sfeer. Los van de prachtige wijnkasten is ook de wijnkaart gevuld met mooie zuivere wijnen.

Helaas heeft twee sterren chef (Signature) Pascal Jalhay het restaurant verlaten maar mijn complimenten voor chef Tim Golsteijn die ons prachtige en zeer smaakvolle gerechten heeft laten proeven. Van amuse tot het dessert een groot culinair feest en dat ook nog eens uitkijkend op het Paleis op de dam .

Wat ik een enorme plus vind is dat wanneer er naast het restaurant een goede bar zit met zeer kundige bartenders die hun hand niet omdraaien voor een heerlijk aperitief of een (verleidelijke) nightcap waardoor

je echt van begin tot eind een geweldige avond uit beleefd. Ik kom zeker terug!


Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page