top of page

The Harbour Club Vinkeveen


Ik kom graag bij The Harbour Club Kitchen in Amsterdam Zuid vanwege zijn praktische ligging maar ook zeer zeker vanwege zijn constante keuken en misschien niet bij iedereen bekend, zij serveren de meest verrukkelijke en oogstrelende sushi..

Nu hebben zij deze zomer een nieuwe plek in een geheel vernieuwd Apollo hotel in Vinkeveen. Op het eerste oog zou je niet verwachten wat je later binnen aantreft en dat zal je zeer positief verrassen. Wederom hebben de interieurstilisten van zowel The Harbour Club als Apollo hotels uitstekend werk verricht!

Het restaurant is zeer geschikt voor grotere groepen maar door de nisjes veelvuldig te gebruiken ben je ook met een kleiner gezelschap niet direct verloren. En net als in Amsterdam Zuid kan je hier met je bootje aanmeren en plaatsnemen op het sfeervolle terras.

Apollo heeft in Vinkeveen tevens een prachtig ingericht Event Centre van 1.300m2 met diverse break-out rooms en is door zijn ligging direct aan de A2 uitstekend bereikbaar met veel parkeergelegenheid.

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page