top of page

Jaspers


Door een miscommunicatie met Restaurant Sinne terechtkomen op een geweldig plekje...En waarom kende ik Restaurant Jaspers nog niet?

Waar het interieur hier echt wel een kleine update kan gebruiken heb ik over de kwaliteit van de gerechten alleen maar lof..Traditioneler dan zijn buurman Sinne maar prachtig gecombineerde smaken en oprechte aandacht maakt dat je hier een heerlijke avond geniet. Restaurant Jaspers zou wel wat meer in de spotlights mogen worden gezet maar anderzijds kan je hier in tegenstelling tot veel restaurant nog gewoon terecht zonder ver van te voren te moeten reserveren en dat is tegenwoordig van onschatbare waarde!

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page