top of page

Breda in Amsterdam


Een avondje Breda stond al langere tijd op mijn lijstje..en wat kan je je dan verheugen als er na enige wachttijd(in Amsterdam inmiddels de gewoonste zaak van de wereld;) een tafeltje beschikbaar is. Met z'n tweetjes heerlijk starten met een glas bubbels om de culinaire verwennerij in te luiden. Wij kregen een plekje aan het raam naast de ingang. In het begin ben je vooral bezig ook met alles in de zaak maar eenmaal gesetteld en inmiddels wat rokers in en uit zien komen en gevoeld hebben(door de tocht van de deur) realiseerde wij ons dat dit niet het meest ideale plekje van deze leuke tent is. Toen de de dame ons wat brood kwam brengen + de wijnkaart hebben we voorzichtig aangekaart dat wij het op prijs zouden stellen te mogen verkassen indien mogelijk. Er bleek een stelletje aan de koffie te zitten dus zodra zij klaar zouden zijn mochten wij over.. Ondertussen zagen wij allerlei lekkers bij onze buren voorbij komen maar bij ons bleef het nogal rustig. Ook na het serveren van het tweede glas wijn hadden wij behalve ons brood nog niets mogen nuttigen..De wijn in de fles inmiddels ver gevorderd toen wij over konden naar ons nieuwe tafeltje. Ik denk dat we inmiddels een anderhalf uur tot twee uur binnen waren toen wij aangaven dat wij nog niets gegeten hadden. De dame kwam na wat navraag gedaan te hebben ons vertellen dat wij "vergeten" waren...Je zult begrijpen dat wij inmiddels ook wel tot deze conclusie waren gekomen maar vaak in afwachtende houding bent met de gedachte dat het zo echt wel opgelost wordt.

De bediening leek wat gepikeerd dat wij commentaar hadden omdat we redelijk wat wijn verder waren en nog niets gegeten hadden en men het wat luchtig afdeed..een extra gerechtje moest het leed verzachten maar als een toeter vertrekkende uit Breda gaf geen prettige nasmaak..

Het is een geweldige keuken dus ik wilde ze een tweede kans geven en deze keer was het dubbel en dwars waard! Maar als je vergeten wordt ben je het haasje...

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page