top of page

Porto River


In het kader van de citytrips staat ook Porto wel op menig lijstje...en terecht! Wat een leuke stad is dit en niet alleen om zijn vele porthuizen maar vooral om de gemoedelijkheid. Wij slapen in een zeer decoratief hotelletje Porto River met appartementen en hotelfuncties. Je moet de ingang even zoeken onder de bogen wat ligt gelegen aan een gezellig plein met markten en leuke terrassen. In het hotel zelf lunch je met heerlijke salades, queijo/salsicha plateaus en uiteraard een lekker glas wijn.

Naast bezienswaardigheden als Lello(de bekende boekenwinkel uit Harry Potter) waar je je toch een klein beetje van afvraagt of het de moeite waard is zien wij ook sherryhuis Sandeman wat met een rondleiding dan wel weer erg de moeite waard is. Wij eten oa overheerlijk sushi bij Kanpai Downtown en bij het gezellig drukke Tapabento S. Bento een smaakvolle vongole.

Ook voor degene die een dagje strand willen afwisselen met de stad kunnen daar eenvoudig komen met de fiets of het openbaar vervoer.

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page