top of page

Jacobz


Tja....wat zal ik zeggen...Een restaurant wat alom geprijsd wordt door andere bloggers. Maar ik kom toch steeds vaker tegen dat de rooskleurige recensies in werkelijkheid toch niet altijd zo rooskleurig zijn als op menig blog beschreven. Voorafgaand aan mijn reservering werd ik netjes gebeld betreffende mijn reservering. In dit gesprek gaf ik aan met twee kinderen te komen die bekend staan als "moeilijke" eters en dan met name betreffende groente. Dus mijn vraag was of de chef daar wat aanpassingen in zou kunnen doen. Nou nee... was het antwoordt. Nu heb ik altijd wel een woordje klaar maar ik was nu toch even redelijk dichtgeslagen. De chef week namelijk pertinent niet af van zijn menu, was de toelichting. Uiteraard zijn we gewoon gegaan want de kinderen leggen het groene gedeelte wel aan de kant maar ik vond het allerminst gastvrij overkomen en het gaf daardoor toch een beetje bijsmaak aan de avond. Ik vond het menu niet bijzonder genoeg om snel terug te gaan voor een herkansing maar mocht ik een keer in de buurt zitten probeer ik het wellicht opnieuw..

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page