top of page

Dear Madrid..


Mocht je een escape willen voor een paar dagen naar een bruisende stad dan kan ik Madrid van harte aanbevelen. Wij verbleven daar in het Dear Hotel Madrid. Een smal juweeltje in één van de drukke straten van Madrid..

Moderne goed ingerichte kamers en erg centraal gelegen qua ligging. Mocht je hier hoog zomer zijn heb je ook nog de gelegenheid tot verkoeling maar zorg dan wel dat je als eerste in het water zit want daarna is het bad vol;)

Bovenin in een soort van torentje zit het Nice To Meet You Restaurant waar je zeker voor de lunch en een lekker glas wijn goed uit de voeten kan. Ook het ontbijt met een mooi uitzicht over de stad included wordt hier geserveerd.

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page