top of page

Rijsel


Vanaf 1 mei mocht ik bellen voor een reservering in juni...Dat is dus iets wat je in gedachten moet houden wil je hier een etentje plannen. Spontaan binnenwandelen bij een leuke eettent is er niet meer bij in Amsterdam;) Maar ook Rijsel staat met menig ander restaurant in Amsterdam op mijn lijstje dus de verwachtingen waren hoog gespannen!

En ik moet zeggen dat ze die ook hebben waargemaakt! Grappige Franse gerechten met inderdaad een knipoog naar Vlaanderen en zo als zij het zelf zeggen 'betaalbaar no-nonsense' eten zoals de toast kannibaal en de huzarensalade;)

Helaas was de kip niet voorradig voor de gehele tafel dus wees er alert op om gelijk te bestellen en pas daarna te kletsen en wijn te drinken want de kip is goddelijk en je waant je dan ook echt eventjes in La Douce France!

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page