top of page

George Marina


De nieuwste aanwinst in de reeks Georges....

Op het mooiste en vooral het zonnigste plekje van Amsterdam hebben de heren van George op deze geweldige "upcoming" locatie een prachtig restaurant/lounge/bar neergezet naast Stadshaven Amstelkwartier.

Hoe lekker om na een paar uurtjes varen aan te meren in de haven en op dit terras in zon nog even na te genieten met een glas rosé.

Een puntje van kritiek is dat ondanks de vele avonden proef koken, tevens voor publiek, het in zijn geheel nog wat haperig loopt. Bij onze tafel bestelde iemand de burger en deze bleek op te zijn?? Ook wist een dame in de bediening te vertellen dat de wijnkaart nog niet klaar was....en daarmee bedoelde zij niet de fysiek kaart..

In mijn optiek als je na zoveel voorbereidingen op deze, nogmaals geweldige plek, opengaat, ga je ook direct vol gas...Maar dit zal de pret zeker niet drukken en geloof me dat dit komend seizoen een nieuwe hotspot in Amsterdam zal zijn!!

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page