top of page

Bodon La Grande Brasserie


De laatste jaren was het in horecaland vooral 'less is more'..De architect van restaurant Bodon, tevens ook verantwoordelijk voor de make-over van het al langer bestaande Apollo Hotel, gebruikt bij de inrichting van het restaurant en de diverse hotelkamers juist de term 'less is poor' wat zich vertaald in het gebruik van prachtige rijke materialen en bonte kleuren.En hoe heerlijk is het om dat rijkelijke gevoel te ervaren tijdens een avond uit!

Gisteravond bij de feestelijke opening was dit al zeer goed voelbaar! Traditionele Franse kaart met de "klassiekers" zoals je die mag verwachten. De living room grenzend aan het restaurant kan je de gehele dag terecht voor zowel een heerlijk kopje koffie met een macaron of een croissant in de ochtend tot aan de late night snack.

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page