top of page

Café De Klepel


Om bij Café de Klepel te mogen eten moet je veel geduld en een enorm doorzettingsvermogen hebben. Voor mijzelf betekende dit dat het pas na 3 x scheepsrecht was...Aan het einde van de avond gaat dat nog wel een keertje door je hoofd want het is leuk dan wel prima eten maar niet exceptioneel en wordt hier dus wederom een tentje gehypet.

Maar dat laat uiteraard de pret niet drukken want een gezellige avond heb ik toch wel en alleen maar op sterrenniveau eten doet de smaakpapillen verdoven. Verscheidenheid zorgt er juist voor dat ik nog beter leer beoordelen wanneer iets uitzonderlijk goed is, gewoon oké of ronduit slecht.

De jongen die ons bedient is enthousiast en weet goed te adviseren in de wijn met daarbij de charcuterie om mee te beginnen. Hier en daar gaat er nog wel wat mis maar wordt uiteindelijk door dezelfde jongen prima gecorrigeerd. Voorafgaand aan een bezoek van een eettentje lees ik altijd reviews en blogs om een indruk te krijgen van wat ik kan verwachten. En mocht je meerdere van mijn blogs hebben gelezen ben ik gevoelig voor vooral de grappige en opmerkelijke reviews. Zo had ook Café de Klepel een review over een zeer ongezellige dame in de bediening...Nou ik je vertellen wij wisten direct over wie er geschreven was! We hebben nog even overwogen de dame in kwestie te vragen of zij het dan wel echt was maar het bewijs was zo overtuigend dat we dat hebben nagelaten.

Je krijgt bij Café de Klepel een vast menu. En je kan uiteraard aangeven als er iets is wat je niet lust maar heel veel ruimte is er niet. Het eten is gewoon oké meer kan ik er niet van maken. Het is wel een gezellig tentje. Tweetjes kunnen aanschuiven aan de bar en de kleine ruimte brengt een gemoedelijk sfeertje.

Een restaurantje voor zo even tussendoor zou ik het willen noemen enkel door zijn lange wachttijden moet je het ver van tevoren plannen en dat geeft een bepaalde verwachting die ze helaas in mijn ogen niet kunnen waarmaken.

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page