top of page

Ciel Bleu


Net als veel andere restaurant stond ook zeker Ciel Blue op mijn lijstje en des te meer omdat ik wel vaker bij Sazanka kom ook in Hotel Okura gevestigd. Nu konden ook wij afrijzen naar de 23ste verdieping en dit keer niet alleen voor a drink at the bar and the view;)

Behalve dat ze hier prachtige, zeer smaakvolle gerechtjes serveren, makkelijk inspeelde op wat dieetwensen is de lossere benadering van de zwarte brigade een verademing. Ik heb dit bij vergelijkbare restaurants ook wel anders gezien en dan het serveren van de gerechten meer op een militaire operatie lijkt.Je moet wel diep in de buidel tasten dus hoe graag ik daar nog een keer naartoe wil(is de tweede keer net zo bijzonder als de eerste keer?) er moet eerst weer even gespaard worden..

What a view!

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page