top of page

Kerst bij Aan de Poel (met kids;)


Zoals de titel al doet vermoeden hadden wij het stoute plan om met de kerst bij Aan de Poel(2*) te dineren met onze kinderen..In tegenstelling tot ikzelf eten mijn jongens niets wat groen en enigszins gezond oogt..Net als alle andere ouders wil je dat ze in ieder geval alles proberen maar omwille van de gezelligheid laat ik deze strijd ook vaak varen. Desalniettemin vraag ik wel bij de reservering van menig restaurant of ze rekening kunnen houden met deze moeilijk eters. En wat een aangename verassing is het dan dat chef Stefan van Sprang aan tafel komt vertellen wat voor leuks hij gedachten heeft voor onze kinderen. Ik heb daar verrukkelijk en ontspannen zitten eten. Mijn jongens zelfs het een ander wilde proberen om vervolgens een mooi geserveerd puntzakje friet en een kleine pizza te kunnen verorberen. Ik vind dit ongekende klasse en service van restaurant in deze range!

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page