top of page

Vinkeles (The Dylan)


Wederom een restaurant in Amsterdam waar het moeilijk is een plekje te bemachtigen...

En ondanks dat ik de reservering ruim van te voren had gemaakt kregen wij toch het tafeltje waarvan je zou denken dat je het sluitstuk bent. Van mijn tafelgenoot mocht ik er niets van zeggen dus heb ik het gelaten voor wat het is. Vanaf onze tafel had je goed zicht op het restaurant en de brasserie, een plus zullen we dit dan maar noemen:)

Wat veel in deze categorie restaurants voorkomt is de snelheid waarmee je bediend wordt dus ook hier gingen we in ijltempo van start. De champagne wordt bijna in haast ingeschonken terwijl het juist zo mooi is als dat wat rustiger wordt gedaan maar wie ben ik..

Toen de amuses ook in een te snel tempo werden geserveerd hebben we de maître aangesproken en ik moet zeggen dat daar onmiddellijk op werd geacteerd. Wat volgde was een heerlijke avond met mooie en verrassende gerechten. Maak als opmerking bij een reservering dat je een tafel op de verhoging wilt en je hebt culinair en qua sfeerbeleving een geweldige avond!

Aanbevolen
Recente berichten 
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Mijn favoriete blogs
Zoekwoorden
bottom of page